Erik og Kriss og Trang Fødsel

Om arrangementet

Vi gjentar "Sommerens største Hagefest" med Trang Fødsel + Erik og Kriss 2. juli 2022! I 2018 og 2019 var det fullt hus og fantastisk stemning med denne hagefesten! Forbered deg på show, allsang og hits som Kursiv, Fredag, Dra tilbake, Pusterom, Den låta og mange fler!
Velkommen til en idyllisk hagefest den første lørdagen i juli Kurbadhagen!

Trang Fødsel går som hånd i hanske til den varme årstiden og kommer til å passe perfekt på festen i Kurbadhagen. Her blir det gladstemning, allsang og hygge fra første akkord. Eller hva tror du om låter som «Drømmedame», «Kursiv», «Hippie», «Livet det er helt ålreit» og «Fredag» for å nevne noen? Dette blir en hitparade uten like :)

Noe dårligere blir det neppe med rapduoen Erik & Kriss. Bærum-guttas merittliste teller fem album, et tosifret antall singler, fem gull, dobbel platina, trippel platina og én fire ganger platina! Ikke uten grunn!

Sammen med sitt band, er er duoen er viden kjent for å piske opp til en heidundranes fest på sine liveopptredener. I følge Erik & Kriss selv, er konsertene noe de hele tiden utvikler. Så hva vi får i Sandefjord denne sommerkvelden, blir spennende å se. Duoen står blant andre bak låter som «Pusterom», «Den låta», «Dra tilbake», «Det e’kke meg det er deg», «Puls» og «Ølbriller».

Følg ellers med på siden vår for å få oppdateringer om mange spennende konserter og arrangementer i hagen. Velkommen til Vestfolds største og hyggeligste hage - midt i Sandefjord sentrum!

Dørene åpner 18:00
Konsertstart 20:00