Covid-19

HJERTNES KULTURHUS OG KORONATILTAK

Hjertnes Kulturhus følger nå nasjonale forskrifter og anbefalinger om smittevern for arrangementer. Det vil si at fra og med 12.02 kl. 10.00 er det slutt på restriksjonene som har påvirket større arrangementer både innen kultur, idrett og frivillighet. Det betyr at det ikke lengre er krav til avstand og antallsbegrensinger for publikum hos oss. 

Skulle det komme kommunale føringer eller tiltak i tiden fremover er vi godt forberedt på eventuelle nye.

Allerede før korona hadde kulturhuset egne rutiner for forsterket renhold og håndhygiene i influensasesongen. Vær trygg på at vi viderefører tiltak hos oss som fortsatt er hensiktsmessige for å gi trygge opplevelser for oss alle sammen. Hjertnes Kulturhus oppfordrer alle våre besøkende til å sette seg inn i grunnleggende smittevernstiltak og fortsatt bidra til at overgangen blir god for oss alle. 
 
BILLETTSALG, RENHOLD OG AVSTAND

Vi vil fortsette med nummererte billettsalg, men uten automatisk avstandsblokkering i vårt billettsystem. Vi selger nummererte billetter for å unngå trengsel ved innslipp, men også for at de av dere som ønsker det kan velge plasser fritt i salen. Vi oppfordrer fortsatt alle til å kjøpe billetter i nettbutikken på forhånd. Skulle du likevel ikke ha anledning til dette kan du også kjøpe billetter i kiosken på kulturhuset. Det er fortsatt slik at vi vil be om kontaktinformasjon når du kjøper billetter hos oss. Dette gjør vi for å kunne kontakte dere dersom forestillingen du har kjøpt billetter til skulle bli avlyst, flyttet eller vi må informere om annen nødvendig informasjon på forhånd.

Billetter vil fortsatt scannes elektronisk ved inngang til sal av en våre servicemedarbeidere eller i egen automat for dette. 
Kulturhuset har innført forsterket renhold i alle arealer. Høyt belastetede berøringspunkter i foajee, kiosk og saler desinfiseres flere ganger pr. dag. Vi har Antibac tilgjengelig ved alle saler, kiosk og ved våre toaletter. 

GENRELLE RÅD OG REGLER

Det er fortsatt en rekke anbefalinger og råd som gjelder i perioden fremover. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende råd og anbefalinger fra myndighetene. Hold hendene rene, host i et papirlommetørkle eller i albuekroken og hold deg hjemme hvis du har nyoppståtte luftveissymptomer eller feber. 

Les mer om nye nasjonale råd og tiltak her