Bigbang
Kanskje noen møter sin «Girl in Sandefjord» når selveste Bigbang inntar Sandefjord i juli? Uansett: Ta på deg «Something Special», finn veien til Badeparken og rop av full hals: «Play Louder».
 

Det er blitt 30 år siden «Hver gang vi møtes»-aktuelle Øystein Greni startet musikkeventyret Bigbang for fullt. Etter at den meget talentfulle skateren og Oslo-gutten måtte legge brettet på hylla på grunn av en skade, viet han seg fullt og helt til musikken. Så den skaden kan alle musikkelskere på sett og vis være glad for. Ellers hadde det kanskje ikke blitt noe Bigbang?

Uansett. Bandet blir stiftet 1992 og etter en litt ruglete start gir bandet ut monsterhiten «Girl in Oslo». Det skjer på Valentin-dagen i år 2000 og gjennombruddet er et faktum.

14 album og haugevis av singler har det opp gjennom årene blitt på Greni & co. Altså massevis av fete låter, gjerne akkompagnert av sterke og innholdsrike tekster. Plater er én sak, men det må være lov å si at det er som liveband BigBang virkelig leverer. Øystein Greni er en scenepersonlighet av de helt store og han er utvilsomt en av Norges aller beste gitarister.

Det er bare å glede seg til onsdag 13. juli og en rockesafari uten like sammen med sommerglade mennesker og en trio som alltid leverer varene. Det starter med et smell og avslutter med et brak. Et skikkelig bigbang!

Dørene åpner kl. 17.00
Konserten starter kl. 19.00
Sitteplasser til alle, men også mulighet for å stå.

18-års grense, ID-sjekk ved inngangen. 

Billetter kjøper du HER
Konserten arrangeres av Artyfy Event
https://www.artyfy.no/
 
 
Trygve Skaug
Hele Norges sangpoet Trygve Skaug kommer til Sandefjord 14. juli. Vi kan vente oss en stemningsfull atmosfære, vakre toner og kloke ord. Her møter vi en mann som deler raust av sine mange talenter.
 

Det er ikke mange norske poeter og lyrikere forunt å oppnå stor nasjonal suksess og oppmerksomhet i store lag av befolkningen. Det er fristende å hevde at Trygve Skaug er den eneste ene. Årsaken er naturligvis at østfoldingen er noe langt mer enn bare dyktig med ord. Han er også en multi-instrumentalist, en topp låtskriver og en herre med kloke tanker og et sterkt samfunnsengasjemet, blant annet for temaet bistand.

Han startet sin musikalske karriere i bandet «St. Morritz» tilbake i 2006, der han sto for all tekstskriving og og komponering. I 2012 gikk Skaug solo og en eventyrlig karriere var i gang. Fem soloalbum har det blitt så langt, og flere av dem har blitt belønnet med gullplater. Skaugs musikk har ofte fått merkelapper som «tankevekkende» og han tar ofte opp viktige samfunnsspørsmål.

Med mer enn 200.000 følgere på Instagram sprer Skaug sine tankevekkende tekster over det ganske land. Ordene hans er også å finne i en rekke bokutgivelser, blant annet åtte diktsamlinger utgitt. Flere artister har falt pladask for Skaugs håndlag med ord og han har skrevet for, og samarbeidet med artister som Maria Mena, Daniel Kvammen og Eva Weel Skram, for å nevne noen.

Vi gleder oss til en konsert fylt med vakre melodier, dagsaktuell poesi og ekte følelser. Dette blir garantert en silkemyk og vakker sommerkveld.

Dørene åpner kl. 17.00
Konserten starter kl. 19.00
Sitteplasser til alle, men også mulighet for å stå.

18-års grense, ID-sjekk ved inngangen. 

Billetter kjøper du HER
Konserten arrangeres av Artyfy Event
https://www.artyfy.no/
 
 
CC Cowboys
Bandet CC Cowboys har fått Norge til å lure på hvor Harry er gravd ned siden de ga ut debutalbumet «Blodsbrødre» i 1990. Kanskje de avslører det i Sandefjord 15. juli?
 

Den som vil finne ut det, må innfinne seg i Badeparken denne sommerkvelden, der det rigges, fikses og lages stemning etter alle kunstens regler. Uskrevne som skrevne. De skrevne og og de uskrevne toner er det imidlertid frontfigur, gitarist og vokalist Magnus Grønneberg som står for. Og han har mye på lager. Veldig mye.

For gjengen fra Østfold kan se tilbake på mer enn 30 år som band. Det startet altså med «Blodsbrødre», som ble belønnet med Spellemannprisen for beste debutalbum. Siden har det blitt 12 album og et imponerende antall hitlåter, som «Når du sover», «Vill, vakker og våt», «Nå kommer jeg og tar deg», «Tigergutt» og «Harry», som vi spilte på i innledningen.

Guttene elsker å stå på scenen og gir seg aldri. Derfor turnerer de hvert bidige år.

«Bli ved din lest, enten du er skomaker eller spiller i band. Vær tålmodig, vær arbeidsom. Vær trofast mot deg selv og ditt publikum». Sitatet er CC Cowboys motto fra dag én og det har båret frukter. Gode frukter. Rocka frukter.

Men Harry, han ligger der fortsatt han. Ingen vet at han er død, men alle vet at han er sprø.

Dørene åpner kl. 19.00
Konserten starter kl. 21.00
Sitteplasser til alle, men også mulighet for å stå.

18-års grense, ID-sjekk ved inngangen. 

Billetter kjøper du HER
Konserten arrangeres av Artyfy Event
https://www.artyfy.no/
 
 
Maria Mena - Support: Jørgen Dahl Moe
Artisten og mennesket Maria Mena rørte oss alle for første gang som 16-åring med låten «My lullaby». Siden den gang har hun med sin ærlighet, sine smektende låter og sterke tekster, hatt en helt spesiell og dyrebar plass i det norske folks hjerter.
 

Uten å på noen måte være spekulativ, deler Maria Mena bånn ærlig av hele sitt liv når hun skriver og fremfører musikk. Hun forteller raust om oppturer og hun forteller definitivt om sine nedturer. Derfor er så mange som kjenner seg igjen i tekstene hennes og finner trøst i det sårbare rommet hun åpner dørene til.

Joda, man kan komme langt med ærlighet, men det er mye mer enn det som gjør at Maria Mena er én av de aller største stjernene på den norske musikkhimmelen. Mena er rett og slett en durkdreven og ekstremt dyktig låtskriver og artist. Alt det andre er på sett og vis bare en solid bonus.

Alle som hører på låter som «Not OK», «Free», «Homeless», «Habits», «You´ the only one», «Just hold me» og «Home for Christmas» forstår at her har man å gjøre med det beste av det beste. Flere internasjonale artister er av disse. Blant annet Kanye West, John Legend og Sam Smith.

Mena fikk høyst fortjent Spellemannprisen for beste kvinnelige artist i 2008.

Dersom du aldri har opplevd Maria Mena live fra scenen, er det ingen vei utenom Badeparken 16. juli. Har du vært så heldig at det ikke er første gang, er det bare å glede seg vilt til et gjenhør. For Maria Mena er bare helt rå.

Ferdig snakka!

NB! The Voice-vinner, Jørgen Dahl Moe, varmer opp for Maria Mena fra klokken 18.00.

Dørene åpner kl. 17.00
Konserten starter kl. 19.00
Sitteplasser til alle, men også mulighet for å stå.

18-års grense, ID-sjekk ved inngangen. 

Billetter kjøper du HER
Konserten arrangeres av Artyfy Event
https://www.artyfy.no/