10

Midtåsen for alle i sommer

Kultur- og barnefestival på Midtåsen byr på et rikholdig og imponerende program for barn og voksne.

Midtåsen kulturfestival og Midtåsen Barnefestival

Kulturfestivalen og barnefestivalen har blitt en god tradisjon. Og vi selger billetter til alt foruten cafekonserter, Operetteaften og Fransk aften. Les mer om begge festivalene nedenfor her.

Midtåsen Kulturfestival

 

CAFÉKONSERTER

Kl. 12.00 – Midtåsen kulturfestival

De daglige Cafékonsertene finner sted på terrassen foran villaen på Midtåsen i perioden 9. – 21. juli (unntatt mandag 15. juli)

Fire konsertgrupper bestående av festivalens sangere og pianister deler på disse konsertene. I tillegg spiller to svært talentfulle ungdommer som er valgt ut til å være Årets talenter. De deltar i hver sin Cafékonsert-gruppe. I år har vi gleden av å presentere Rebecca Nøstrud Isaksen, fiolin, fra Larvik og Jakob Bjønness, klaver, fra Sandefjord.

Vi gleder oss til å videreutvikle samarbeidet med Unike Hoteller og ser fram til å skape et felles, bredt kulturelt tilbud til glede for alle.  

Billetter á kr 200,-/100,- selges kun ved inngangen.

Cafékonsert også: 10. – 11. – 12. – 13. – 14. – 16. – 17. – 18. – 19. – 20. og 21. juli

Midtåsen kulturfestival:

Det er mange flotte enkeltkonserter å oppleve på årets kulturfestival.  Her kan du klikke deg inn på hver enkelt og lese mer: 

     

                                                                                     Se flere datoer                                                       Se flere datoer                                                     Se flere datoe

 

      

                                                                                                                                                                     Se flere datoer                                                  Se flere datoer

  

       

 
---------------------------------------------------------------
laster...

Midtåsen barnefestival - Prøysen på Midtåsen

Alf Prøysen er en av våre store klassiske forfattere og sangskapere. Det er viktig at vi ivaretar hans unike skatt ved å presentere tekstene og sangene for dagens unge publikum – de må ikke bli glemt. Prøysen på Midtåsen spilles ved Steinrøysa neri bakken. Naturen i parken inviterer til Blåbærtur, fokus på blomster og dyr, fugler og insekter, og starter i Bakvendtland. Blir det deilig sønnavind så tar vi en vals, og med en positiv glød slutter det hele med håpet om at Du skal få en dag i mårå. 
Billetter á kr 150,- 
Spilles også: 11. – 13. – 16. – 18. og 20. juli kl 17.00 

Billetter kjøpes på Norli bokhandel, Storgate 9, Sandefjord - på Hjertnes kulturhus, tlf. 33416760 og hjertnes.no - samt ved inngangen.

Kjøp billetter her: https://www.hjertnes.no/scene/midtaasen-barnefestival-proeysen-paa-midtaasen/

 

Midtåsen barnefestival - Hans og Grete

Det blir skumle tilstander på Midtåsen i sommer. Det ryktes nemlig at heksene inviterer til sitt årlige sommertreff i skogen på Midtåsen. Inn i den skumle skogen forviller også Hans og Grete seg da de skal ut for å plukke bær. Der møter de plutselig den verste av alle hekser – KNASKEMUTTER! Hun som forhekser alle barn og steker dem som pepperkaker i sin store bakerovn. Hans og Grete er bygd på brødrene Grimms eventyr som Engelbert Humperdinck satte musikk til. 
Billetter á kr 150,- 
Spilles også: 12. – 14. – 17. – 19. og 21. juli kl 17.00 
Billetter kjøpes på Norli bokhandel, Storgate 9, Sandefjord - på Hjertnes kulturhus, tlf. 33416760 og hjertnes.no - samt ved inngangen.

 

Kjøp billetter her: https://www.hjertnes.no/scene/midtaasen-barnefestival-hans-og-grete/

 

 

 

_
_
_