Sommerkinoen er igang!

Vi snurrer film hver dag i hele sommer.

Med flere gode premierer i sikte, så kan det bli stor stas å gå på kino i sommer. Allerede har barna fått en god start med filmen Kjæledyrenes Hemmelige Liv 2. Den 28.juni starter filmen Yesterday opp - du vet denne filmen hvor alle har "glemt" hvem The Beatles er foruten Jack som plutselig får æren for å ha skrevet alle de kjente og kjære sangene vi alle kan.. Dette er en morsom og romantisk komedie som du bør få med deg,

Se trailer her: Yesterday

03.juli er det klart for en ny Spiderman premiere; Far from Home. Etter hendelsene i Avengers: Endgame, blir Spider-Man møtt med nye trusler i en verden som har forandret seg for alltid. Peter Parker ønsker fri fra Spider-Man og drar på ferie til Europa sammen med vennegjengen. Peters planer om å forlate superhelttilværelsen i et par uker går fort i vasken når han plutselig blir involvert i å hjelpe Nick Fury med å avdekke mysterier om flere angrep som skaper kaos på kontinentet!

Se trailer her: Spiderman: Far From Home

The Remaking of Lions King - altså Løvenes Konge, kommer til oss med verdenspremiere 17.juli. Dette er en film "alle skal se" og det blir spennende å se resultatet. De siste dagene er det jo "avslørt" at det er Beyonce som synger det kjente tittelsporet i den engelsktalende versjonen. Beyonce har også en rolle i filmen. Vi kommer til å vise filmen både med norsk og original tale :)

Se trailer her: Løvenes Konge

Andre filmer som kommer i sommer er Diego Maradona, Stuber, Crawl, Midsommar, Fast & Furious: Hobbs & Shaw og Angry Birds 2 for å nevne noen.

Billetter til alt på kino kan du kjøpe billigst her: 

 https://www.hjertnes.no/kino/#kino

Nå kan du også handle med Apple Pay i Hjertneskiosken :) 

_
_
_