KOROANASITUASJONEN (COVID-19)

Hjertnes kulturhus stengt inntil videre.

Ny informasjon pr 16.mars: 

 

Vi takker vårt publikum for all tålmodighet i

denne utfordrende situasjonen.

 

INFORMASJON OM REFUSJON:

Vi jobber intensivt med refusjon av kjøpte

billetter til alle avlyste forestillinger. Selv om vi

har god oversikt over de fleste som har kjøpt

billetter, vil vi likevel forberede dere på at dette

vil ta litt mer tid enn normalt.

 

VIKTIG! Alle e-billetter kjøpt

på internett er allerede eller blir refundert

automatisk. Du trenger ikke å sende oss mail hvis du har kjøpt på internett.

 

Alle som IKKE har kjøpt billetter på

internett, og som IKKE har hørt noe fra oss innen

fredag 20.03 bes om å sende inn sin kontakt-

info med foto av sine papirbilletter til epost-

adressen hjertnes@hjertnes.no

 

AD REFUSJON FIDELIO

Vi mangler kontaktinformasjon til svært mange

som har kjøpt billetter til Fidelio 17.mars.

Dette har sammenheng med at denne er solgt

som kinoforestilling og ikke kulturforestilling.

Vennligst send bilde av billettene sammen med

kontaktinfo og kontonummer til epostadressen

nedenfor.

NB! Skriv Fidelio i emnefeltet og send til:

hjertnes@hjertnes.no

 

Vi takker igjen for både tålmodighet og samarbeidsvilje

 

Informasjon pr 12.mars:

Hjertnes Kulturhus jobber aktivt med å sikre at all aktivitet hos oss er trygg og kan gjennomføres i tråd med anbefalinger fra sentrale og kommunale myndigheter. Vi har fokus på koronasituasjonen og ønsker at alle skal fortsette å ha gode og trygge kulturopplevelser hos oss. Dagens situasjon gjør at vi også må tenke på rammene og alle de rundt oss når vi vurderer våre aktiviteter.

Vi har jobbet aktivt med smitteforebyggende tiltak på kulturhuset i en lengre periode allerede og holdt dialog med ulike leietakere på kulturhuset. Det har nå kommet tydeligere og strengere føringer knyttet til arrangementer og sammenkomster. Dette vil påvirke deler av vår virksomhet allerede nå og vi legger derfor ut informasjon om hva vi allerede gjør og hvordan vi tilnærmer oss. Det betyr at enkelte kulturarrangementer kan bli flyttet eller avlyst.

Vi vil fortsette med daglige statusmøter på kulturhuset og vårt samarbeid med kommunelegen angående videre drift av vår virksomhet og vi vil informere fortløpende om utviklingen og våre vurderinger.

Følg med her på vår hjemmeside for videre oppdatert informasjon om utviklingen.

Ved avlysninger grunnet stengt kulturhus eller andre tiltak i denne forbindelse vil publikum få refundert sine billetter, eller bytte disse til en senere forestilling (Høsten eller 2021). Risikoanalyser for alle egne arrangement vil bli utarbeidet fortløpende og oversendt kommunelegen. Samtidig vil vi innhente risikoanalyser fra alle eksterne arrangører. Risikoanalyser må godkjennes av kommunen for alle arrangement og sammenkomster med flere enn 100 deltakere.  Det kan likevel være slik at arrangementer med under 100 deltakere blir avlyst dersom man anser risikoen for smitteoverføring er for høy eller målgruppen for arrangementet er personer i risikosonen for viruset. Kommunelegen vil vurdere analysen og den til enhver tid tilgjengelige informasjon og beslutte om arrangementet kan gjennomføres.

Alle dere som har kjøpt billett til avlyste forestillinger, og ikke allerede har fått refusjon, vil få refundert penger for billettene. For de av dere som har kjøpt billetter i nettbutikken vår er pengene allerede lagt til utbetaling. Det kan dessverre ta opptil fem virkedager før du har pengene på konto. Pengene vil bli tilbakeført til det kortet du betalte med da du kjøpte billettene. Betalte du med et gavekort fra Hjertnes Kulturhus vil tilgodebeløpet godskrives gavekortet. Vi gjør oppmerksom på at inn beløpet kan legge seg tett opptil kjøpsdatoen på din kontoutskrift. I enkelte tilfeller har vi også sett at det legger seg dagen før du kjøpte billettene. Har du kjøpt billetter på nett trenger du derfor ikke gjøre noe. Pengene er allerede lagt til utbetaling fra vår side.

For de av dere som har kjøpt billetter lokalt hos oss i en av våre salgspunkter vil vi refundere penger fortløpende over bank. For å overføre penger trenger vi mer informasjon fra deg enn vi har i dag. Vi ber derfor de av dere som har kjøpt billetter lokalt om å sende oss en epost til: hjertnes@hjertnes.no med følgende informasjon:

 

Ditt fulle navn

Adresse

Og kontaktinformasjon fortrinnsvis telefonnummer slik at vi kan kontakte dere å innhente bankkontonummer for utbetaling

 

Videre vil vi gjerne ha bilde av billettene du ønsker refusjon for og eventuelt navnet billettene ble registrert på dersom det er et annet enn det du ønsker tilbakebetaling på. Dersom du ikke vil sende oss epost kan du selvsagt besøke oss og overlevere informasjonen vi trenger for å refundere billettene. Da trenger du ikke ta bilde av billettene, men ta de med slik at vi får disse sammen med informasjon vi trenger for utbetaling.

Takk for at dere alle bidrar og hjelper oss i denne prosessen.

Som følge av de nye nasjonale retningslinjene for å hindre smitte av koronaviruset blir Hjertnes kulturhus stengt inntil videre og ingen forestillinger blir gjennomført.
_
_
_