Heine Totland & Gisle Børge Styve - Musikk e komme for å bli

Heine Totland og Gisle Børge Styve

Musikk e komme for å bli

 

Heine Totland og Gisle Børge Styve har klart å etablere noe helt spesielt. Uten egentlig å ha gjort noe særlig mer sammen enn å spille mange konserter, har de etablert et stadig større og svært trofast publikum. Til sammen har de noe «magisk» som det er vanskelig å sette ord på. Publikum er begeistret, og de to vestlendingene gleder seg over hverandre og sitt publikum.

 

Gisle Børge og Heine kom sammen ved en slags tilfeldighet i en episode av Beat For Beat i 1999. De gjorde en fantastisk versjon av klassikeren «He Ain´t Heavy», og den har seinere blitt ett av de mest populære klippene fra programmet på YouTube. Etter dette begynte de fra tid til annen å opptre sammen. I 2006 bestemte de seg for å lage et helt konsertprogram og begynne å gjøre offentlige konserter. Billettsalget var påfallende godt, og siden har de aldri sett seg tilbake. I 2014 satte de sammen en forestilling på sin egen måte; og den ble kalt «Musikk e komme for å bli». Der forener de nok en gang sin musikalitet, humor, grenseløse energi og ren skjær glede. De hadde premiere på Ole Bull i Bergen i november 2014 og på Latter i Oslo i januar 2016. Siden det har de solgt over 40 000 billetter, og de fortsetter å turnére over hele landet i 2017.

 

Alle kan glede seg.

 

Billetter: 395,- (ordinær), 1020,- (showpakke med julebord). Alle priser + avgift.

 

Ved kjøp av showpakke er det middag på Scandic Park Sandefjord etter konserten. Ved spesielle ønsker og behov i forhold til middagen bes gjestene å ta direkte kontakt med Scandic Park Sandefjord og Aina Bringsvor, tlf. 33 44 74 25, aina.bringsvor@scandichotels.com.

_
_
_