MiSK: I Dreamed a Dream

Konsert med Amanda K’Odingo og Lasse Vermeli

Sted: Sandefjord kunst- og kulturkirke
Dato: 07.11.2017
Tid: 19:00
Billetter: kr 250,- . Barn/ungdom u. 18 år kr 150,- + avg. Forhåndssalg via Hjertnes, tlf 33 41 67 60 og hjertnes.no

En konsert med sangerne Amanda K’Odingo og Lasse Vermeli fra Sandefjord, to av solistene i den kritikerroste musikalen «Les Misérables», som går på Folketeateret i Oslo i høst.

Akkompagnatør Svein Rustad m.fl. 


                          Lasse Vermeli

Lasse Vermeli er utdannet ved Bårdar Akademiet i Oslo og har siden han fullførte sin utdannelse fått bred erfaring fra scenekunstfeltet. Lasse har etter sin utdannelse vært tilknyttet flere av landets teatre og scener. Han har medvirket i forestillinger som bl.a. «Evita», «Jeppe på Bjerget», «Olav den Heldige», «Doktor Proktors Prompepulver», «Rødhette & Ulven», «Kaptein Sabeltann» og «Nasareeren».

Lasse har også bakgrunn som instruktør og produsent. Han står bak flere konserter og teaterforestillinger og har en rekke konserter bak seg som musiker. Siden 2010 har han jobbet som artist og konferansier for flere av Norges største bedrifter og andre arrangementer rundt om i landet. Han har jobbet for Lydbokforlaget og har gitt stemme til flere av deres bøker, for bl.a. Aschehoug og Gyldendal. Han har også gitt stemme til flere produksjoner i Norge (radio, film og tv) bl.a. for Sony Pictures Animation/Columbia Pictures. Denne høsten er han å se i «Les Misérables» på Folketeateret i Oslo.

Amanda Louise R. J. K'Odingo (bio kommer)

Billetter til MiSK: I Dreamed a Dream

  1. Tir 7. nov kl 19:00 261 kr   Sandefjord Kirke Les mer Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_