Hans & Per Mathisen

HANS & PER MATHISEN med GARY HUSBAND og RUNE ARNESEN.

Brødrene Hans og Per Mathisen, fra Lystadsvingen i Sandefjord, på henholdsvis gitar og bass, inviterer til storslått konsert og Hans’ sin 50 års burdagsfeiring, i Bakgården lørdag 29. juli.

De har fått med seg verdens-stjernen, engelske Gary Husband på tangenter og en av Norges aller mest anerkjente trommiser, Rune Arnesen. Konserten blir et sommer-fyrverkeri med heftig musikk komponert 50/50 av Hans og Per og en solid markering av Hans sine første 50 år, med overraskelser og jubalong til œre for jubilanten. Hans Mathisen er Spellemannspris-vinner og har en lang karriere bak seg som jazz-gitarist, arrangør for store ensembler og komponist for de store anledninger. Har skrevet en rekke bestillingsverk og gitt ut kritiker-roste plater med nasjonale og internasjonale musikere. Hans er ofte blitt omtalt som “Pat Metheny of Norway”. Plateartist og komponist, Per “Bass Viking" Mathisen. Han er ikke bare Norges svar på Jaco Pastorius på el-bass, men også Norges svar på Niels Henning Ørsted Pedersen på kontrabass. Per har spilt konserter i så mange som 35 land verden over, med noen av verdens aller største jazzstjerner og gitt ut så mange som 11 kritiker-roste CD album.

Plateartist, komponist og multi- instrumentalist, Gary Husband fra England er ikke bare verdenskjent som keyboardist, men like anerkjent som trommeslager. Veldig få andre musikere i verden i dag kan vise til en så lang, dobbel instrumental, karriere som Gary H. kan. Rune Arnesen er trommeslageren som har medvirket på aller flest innspillinger i hele kongeriket, har turnert verden over en lang rekke ganger med våre aller mest kjente musikere.

Dørene åpner 19.30
Konserten starter 21.00
Kr 350,- + avgifter

_
_
_